Ten eerste hoop ik dat jullie ook een heerlijke kerst gehad hebben! Wij hebben 3 dagen lang heel veel gegeten en gerelaxed  zoals altijd haha. Ik ben heel benieuwd wat jullie gedaan hebben! Laat het me weten hieronder in de comments, vind ik leuk! Ik heb – onbewust haha – meerdere interieur spulletjes gevraagd. Deze wil ik in deze blogpost delen met jullie! Een blog met minder tekst en meer foto’s.

Poster desenio

Te beginnen met mijn nieuwe poster van Desenio. Ik ga komend jaar mee doen aan het jaarprogramma van 365 dagen succesvol en een opdracht daarvan was een symbool kiezen. Mijn doel met het programma is positief en ontspannen mijn eigen leven gaan leiden. Daar vond ik een veer een goed symbool van. Zo licht als een veertje!

Mand hema, klik hier voor meer informatie

Ook iets dat bij het jaarprogramma hoort – althans voor mij – is schrijven. Gedachten opschrijven, mee schrijven met de opdrachten en informatie etc. Mooi opgeruimd in deze nieuwe mand!

Schaal h&m

Ik wilde mijn parfum mooi neerzetten. Ik houd van parfum en vind die mooie flesjes altijd een eye catcher. Ik heb de limited edition van Rituals ook cadeau gekregen. Echt een aanrader! En mijn nummer 1 lievelings: rituals eau d’orient. Als ik deze op doe word ik meteen gelukkig en denk ik aan alle mooie herinneringen. Dit schaaltje heeft mijn zus gekocht bij de h&m en past er perfect bij.

Geurstokjes hema incl. vaasje

Dit cadeautje kreeg ik ook van mijn zus en daar werd ik zo gelukkig van! Zoals je net al voorbij zag komen houd ik van geuren. Parfum, geurstokjes, geurkaarsen. You name it, I love it. En dit vaasje vind ik dus zo tof! Ik wilde de normale vaas hiervan hebben maar dit pastte niet bij het idee wat ik had. Ik heb toen een smallere vaas gekocht maar bleef deze zo mooi vinden. En nu heb ik het allebei!

kaarshouder h&m, kaarsen hema (brons)

en last but not least: kaarsen! Dit is een andere verslaving haha. Ik doe echt elke dag kaarsen aan en het liefst zoveel mogelijk! Maar iets dat ik nog niet had waren zulke kaarsen. Dus nu is het hele rijtje compleet. Love it!

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren hiermee of dat je het gewoon leuk vond om te lezen!

Heel veel liefs,

Mandy