Éen keer in de maand ga ik met mijn zus op hotspot tour in het land! Wij gaan langs 2 of 3 leuke tentjes waarvan wij denken dat het zeker de moeite waard is. Zware taak om dat voor jullie uit te zoeken natuurlijk. Aangezien mijn zus vegan en glutenvrij eet zullen de keuzes hierop gebaseerd zijn. De eerste in het rijtje is Eindhoven! 

Ik vind Eindhoven zo’n heerlijke stad om eens in de zoveel tijd naartoe te gaan. Het industriële, de fijne sfeer en de leuke hotspots maken deze stad echt een aanrader. Mocht je nog leuke hotspots weten, let me know!

We begonnen onze dag op strijp S, aangezien de trein daar als eerste stopt voor ons. We zijn eerst even door plug in city gaan lopen. Check even hun site als je hier meer informatie over wilt.

Plug in city

We waren er rond lunchtijd en hadden echt zoveel honger. Ja, dit hoor je mij vaak zeggen! haha. We hebben thuis even gecheckt waar ze vegan en glutenvrije opties hebben zodat we niet nog uren hoeven te zoeken.  We kwamen uit bij Onder de leidingstraat. Wat is dit een super schattig tentje, inclusief mini supermercado! We begonnen met een overheerlijke chai latte tiger spice voor mij en een soya latte voor Joyce.

Kijk hoe leuk dit is!

Joyce nam de avocadospread. Huisgemaakte avocadospread met spinazie, geroosterde kikkererwten en sambal op een glutenvrij broodje. Volgens haar is dit een dikke aanrader. Ik kan hier niet over oordelen want ik ben de vegetariër die niet van kikkererwten houdt. Ik nam een heerlijk vegetarisch worstenbroodje maar had zoveel honger dat ik geen zin meer had om een foto te maken haha. Iedereen weet hoe een worstenbroodje eruit ziet toch?

Ziet er ook wel echt heel lekker uit!

Hierna zijn we naar het centrum gelopen. Aangezien we om half 5 een afspraak hadden bij Ace&Tate en daarvoor nog even de stad in moesten zijn we meteen door gegaan naar Coffeelab UC langs het station. IOok weer een heel gezellig knus tentje. Hier hebben we allebei gekozen voor de vegan speculaas cheesecake. Die was echt HEMELS! Achteraf was het wel slimmer geweest om 1 taart te delen want ik zat zo vol dat ik het niet eens op kon haha.

zo ziet een hemels taartje eruit

Dit waren ze weer! Ondanks dat dit een food hotspot post is, wil ik toch deze tip met jullie delen. Zoals ik net al zei zijn we naar Ace&Tate gegaan voor een nieuwe bril. Ik vind dit echt een geniale winkel. Ze zijn echt super aardig, denken goed met je mee maar geven je ook de ruimte om zelf even te kijken en ze hebben de meest geweldige brillen ooit. En vooral: niet heel duur en met een blue light filter. Dikke aanrader dus!

Heel veel liefs,

Mandy