Naast de hotspot tours wil ik ook alle leuke plekken delen waar ik kom en die ik de moeite waard vind. Niet alleen de nieuwste hotspots maar ook fijne plekken die al er langer zijn. Soms met wat foto’s van het interieur maar vaak met gewoon wat gezellige foto’s – wanneer ik er in alle gezelligheid aan denk een paar te maken. Inclusief een stukje uitleg erbij natuurlijk! 

De eerste waar ik mee af trap is Havana Tilburg. Voor mij – en ook voor vriendinnen en familie – één van de fijnste plekken van Tilburg. Havana zit op de heuvel en is daarmee het begin of het eind van de winkelstraat, het maar is maar net waar je begint! Havana is een cubaans tentje en overal zie je dit terug, wat ik echt zo heerlijk vind! Overal doe je inspiratie op en waan je je echt in de buitenlandse sferen.  Daarnaast is het niet heel erg duur, wat extra fijn is. Buiten heb je natuurlijk een heerlijk terras met zelfs 2 loungesets aan de rand van de fontein. Op een zomerse avond vinden wij dit de perfecte plek van het terras!

De chilly vanilly cocktail vind ik echt heerlijk! Hij is wel heel erg zoet dus daar moet je wel van houden. Ik zat te twijfelen tussen deze en de sour cocktail. Toen ik aan het twijfelen was vertelde ze (de bediening) dat de chilly vanilly groter was. Dan is natuurlijk de keuze snel gemaakt! Een portie nachos en goed gezelschap erbij en de avond is compleet. Andere aanraders van de vorige keren vind ik: trio variado, manchego, de steenburger en de fajitas portobello. Nu ik dit zo schrijf bedenk ik me dat ik meer dingen moet gaan proberen in plaats van altijd maar hetzelfde haha. Als ik meer geprobeerd heb zal ik mijn bevindingen in deze post gooien!

Check www.havana-tilburg.nl voor meer info!

Het loungeplekje aan de fontein, genieten!