Hoi lieve jij!

Super leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Ik zal bij het begin beginnen en me even voorstellen. Ik ben Mandy, een brabander in hart en nieren met heel veel passies. Enkele daarvan zijn: schrijven, fotografie, dansen en nieuwe dingen ontdekken. Maar ik kan nog uren doorgaan met dit lijstje.

Leuk allemaal, maar waar gaat deze blog dan over? 

Éen hele grote passie van mij is interieur. Ik kan uren rondlopen in een woonwinkel en wegdromen. Hier wil ik alle inspiratie delen en tips hoe je van je eigen huisje je thuis maakt. Een plek om heerlijk te ontspannen en te genieten. Een echte basis dus.

Een andere hele grote passie is eten. Ik leef voor lekker eten. Het allerleukste vind ik ergens een hapje eten en drinken met leuke mensen. Daarnaast ben ik vaak – aparte – dingen aan het bedenken.

Als laatste wil ik onder het kopje lifestyle andere aspecten gaan delen zoals outfits en persoonlijke verhalen.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren om 100% jezelf te zijn en te doen waar je gelukkig van wordt.

Ohja, nog even een grappig weetje en een vraag die ik vaak heb gekregen: “waar komt amendine vandaan?”.  Jaren geleden wilde ik een naam hebben voor mijn weheartit pagina. Aangezien je Mandy als Mendie uitspreekt – ja sommige mensen denken nog steeds Mandie – wilde ik daar iets mee doen. Zet voor de m een a, maak van de e ne en klaar is kees. Zo simpel kan het soms zijn!

Heel veel liefs,

Mandy